twitter-icon B Facebook Logo_B

Siste nytt

The Main Level - My Girl (Single / Musikkvideo) / The Main Level - Lost Right Here (Single / Video) / The Main Level - Go Go With You (Single / Video) / The Main Level - Blackout (Single)

THE MAIN LEVEL FREMFØRER SIN NYE SINGLE «MY GIRL» PÅ VG LISTA RÅDHUSPLASSEN 20. JUNI 2015

The Main Level - My GirlThe Main Level - My Girl (Single / Musikkvideo) - Release 04. Mai 2015

SMELTER PIKEHJERTER OVER HELE VERDEN - PREMIERE PÅ NY SINGLE & MUSIKKVIDEO "MY GIRL". Det norske boybandet The Main Level har i dag premiere på sin nye single og musikkvideo "My Girl". De tre ungguttene har vært i Hollywood sammen med regissør Mohammed Sarmadawy og besøkt kjente turistattraksjoner som Beverly Hills, Venice Beach og Hollywood skiltet.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

The Main Level 2015

"My Girl" er utvilsomt bandets sterkeste låt og video til dags dato, og signaler fra både inn- og utland tyder på at de tre nordmennene nå tar et nytt stort steg i retning av å bli verdens nr.1 boyband!

Den nye singlen, som i dag har premiere hos VG TV, er en låt som gutta lenge har sett frem til å kunne slippe. Den er en hyllest til alle jenter, og en av låtene de liker best fra det kommende albumet. Den har alle elementer som skal til for å bli en skikkelig sommer-smash, like godt egnet for radio og sommerfester som for store arenaer. Låten er spilt inn i USA, og underveis i prosessen er det mange dører som er blitt åpnet.

Tilbudene om ulike samarbeid er blitt mange, og det later til at alle over dammen ønsker å jobbe med de tre norske guttene.

Det er under et år siden The Main Level slapp sin første single "Blackout", men allerede har de fans over hele verden. Førstesinglen har over 3 millioner views, og de påfølgende singlene "Go Go With You" og "Lost Right Here" har også bidratt til at det pouplære boybandet fra Bergen nå følges tett av fans i over 30 ulike land, via 100-vis av fansider på Facebook.

TML-fansen ga tidlig seg selv navnet 'Mainers', og det er en dedikert og stor fanskare det er snakk om. På flyplasser landet rundt har The Main Level blitt stormet av store folkemengder, til tider på nivå med hva artister som One Direction eller Justin Bieber opplever. I noen tilfeller er hoteller blitt stengt ned, og TML-gutta har brukt lang til på å komme seg forbi hylende fans.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Fan-mail renner inn fra alle kanter av verden, og Alexander, Sander og Laurent har faktisk måttet leie lager-rom for å kunne ta i mot alle brev og gaver fra fansen. Her møtes de så ofte de har mulighet for å gå gjennom det som kommer inn, og for å gjøre sitt beste for å få svart så mange som mulig. Relasjonen med fansen er svært viktig for TML, og interaksjonen med dem er også noe av nøkkelen bak bandets raskt økende popularitet.

Norsk radio har så langt tatt godt i mot våre nye boyband-stjerner. De yngre kanalene til NRK har vært gode støttespillere, men også kommersielle stasjoner som P4 og Radio Metro har vært med på å bygge radiohits. The Main Level er det siste året blitt et populært liveband, ikke minst etter at de i vinter var med på "Save A Girl"-turnéen til Isac Elliot. Turnéen dro blant annet over 7000 fans til Oslo Spektrum. I sommer er TML booket inn på en rekke tv-show og eventer landet rundt, og det blir selvsagt også en lang rad av konserter, messer og festivaler gjennom hele sommeren.

The Main Level har i løpet av sitt første år som band besøkt flere TV-program og har bl.a. hatt live-opptredener hos TV2 God Morgen Norge og NRK Julemorgen. De har også hatt større intervjuer og videopremierer hos medier som Dagsavisen, Nettavisen Side2, BA, 730.no, TOPP, Julia og NRK.no.

Gjennom våren 2015 har TML vært en del av P4 Vinterlyd, en konsertturné i samarbeid med Kreftforeningen. Rundt 10 norske byer har fått besøk, og responsen har vært overveldende hele veien. The Main Level har fått flere 10-tusner nye fans, og presseansvarlig i Kreftforeningen, Morten Wien, sier de aldri har opplevd et lignende hysteri rundt et band gjennom turnéens historie. Tidligere Vinterlyd-artister inkluderer Kurt Nilsen, Envy, Isac Elliot, Madcon, Erik & Kriss, Eric Saade og Karpe Diem.

Til høsten er TML klare med sitt debutalbum. Hverken dato eller albumtittel er satt på nåværende tidspunkt, men vi sikter inn på release i september. Uten å røpe for mye, så kan vi love et solid popalbum med potensielt like mange hits som det er låter på platen!

Kan tre gutter fra Bergen bli verdens største boyband?

Tracklist: 01: My Girl

Release: 04. Mai 2015 Sjanger: Pop Label: Tune Park Records

Vinterlyd 2015. For å skape oppmerksomhet om Krafttak mot kreft har Kreftforeningen i ti år samarbeidet med P4 om konsertturneen Vinterlyd. Artistene som er med på årets turné er: The Main Level / Onkl P og de fjerne slektningene + Jaa9 / Marcus og Martinus / Erik og Kriss / Astrid Smeplass / Isac Elliot i Trondheim og Tromsø.

ÅRETS REISERUTE: Lørdag 28. februar: Oslo (Jernbanetorget) / Mandag 2. mars: Gjøvik / Onsdag 4. mars: Kristiansand / Lørdag 7. mars: Stavanger / Mandag 09. mars: Bergen / Onsdag 11. mars: Trondheim / Lørdag 14. mars: Tromsø.

Arrangementet starter kl. 17 på hverdager og kl. 13 på lørdager. Det er gratis å komme inn på Vinterlyd. Påsken: Skjærtorsdag 2. april: Hafjell / Langfredag 3. april: Hafjell / Påskeaften 4. april: Hafjell

The Main Level - Lost Right HereThe Main Level - Lost Right Here (Single / Video) - Release 02. Februar 2015

Det norske boybandet The Main Level slipper ny single 2. februar. I den forbindelse gjør gutta en promorunde I Oslo. De er tilgjengelige onsdag og torsdag neste uke. «Lost Right Here» er tredje single ut fra den populære trioen fra Bergen, og er hentet fra den kommende EP’en med samme navn.

"Det er som at du sovner på bussen og du kjører forbi busstoppet ditt, men på neste stopp møter du drømmedamen. Det var en menig bak det hele, ment to be lost right here!" – Sander, TML

Budskapet i «Lost Right here» er at alt skjer for en grunn. «The Main Level» ønsker å formidle at det er når du føler ting ikke går helt din vei, de gode tingene skjer. «Lost Right Here» er hakket mer følelsesladd, og nedtonet enn deres foregående singler, og er en nydelig og varm boybandlåt til kalde vinterdager.

Musikkvideoen til låten er spilt inn i Los Angeles, og er regissert av Mohammed Sarmadawy – samme regissør som stod bak musikkvideosuksessen til dere forrige single «Go Go With You».

«The Main Level» ligger ikke på latsiden om dagen. Etter høstens enorme suksess med musikkvideoen til «Go Go With You», som har omtrent svimlende 800.000 views på YouTube, har den sjarmerende trioen rukket å foreta seg en hel del.

Store deler av høsten ble tilbragt i LA. Her anvendte de samme lydstudio som blant annet stjerner som Meghan Trainor og David Cook for å spille inn sin kommende debut-EP, i tillegg til å spille inn to musikkvideoer. Under tiden i LA møtte de også store aktører som Becky G, LMFAO og Fifth Harmony. Det var travle uker og flere store aktører har allerede vist sin interesse for de talentfulle guttene.

Fjoråret rundet «The Main Level» av som supportband på popyndlingen «Isac Elliot» sin Norgesturné. Turneen gjestet landets største arenaer, og mottagelsen fra publikum var enorm – spesielt i Oslo Spektrum.

I tillegg til singel- og EPslipp denne vinteren, er «The Main Level» en av artistene som er bekreftet til årets Vinterlyd i regi av P4 og Kreftforeningen. Sammen med flere av landets største artister, skal de gjeste flere av landets største byer. Turneen trekker hvert år hundretusener av publikummere.

The Main Level består av Alexander Instøy, Laurent Kelmendi og Sander Helmers-Olsen. Allerede etter kort tid har de tre ungguttene opparbeidet seg en stor fanskare rundt i hele verden med over 70 fansider i 30 ulike land.

Tracklist: 01: Lost Right Here

Release: 02. Februar 2015 Sjanger: Pop Label: Tune Park Management

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Turnedatoer m/Isac Elliott: || 12. desember: DNB Arena – Stavanger || 13. desember: Oslo Spektrum – Oslo || 14. desember: Grieghallen – Bergen || Byer og datoer for Vinterlyd 2015 kommer! ||

THE MAIN LEVEL - Bekreftet til P4 Vinterlyd 2015

På turné med Isac Elliot denne uken! I dag ble det klart at det norske boybandet The Main Level er første artist bekreftet til P4 og Kreftforeningens Vinterlyd-turné 2015. I fjor besøkte turnéen rundt 10 av landets største byer med bl.a. Madcon, Isac Elliott og Raylee på plakaten. The Main Level fra Bergen er første artist i neste års line-up, flere kommer til etter hvert. Vinterlyd er blitt en godt etablert turné for hele familien, og på forrige runde møtte til sammen rundt 100.000 publikummere opp og bidro til Krafttak mot Kreft.

The Main Level er for øvrig med på Isac Elliot’s Norgesturnè denne uken. Sammen holder de konserter i Bergen, Stavanger og Oslo Spektrum. Turneen er allerede så godt som utsolgt.

The Main Level - 300

The Main Level består av Aleksander Instøy, Laurent Kelmehdi og Sander Helmers-Olsen. Allerede etter kort tid har de tre ungguttene opparbeidet seg en stor fansskare rundt i hele verden med over 70 fansider i 30 ulike land. For tiden er de aktuelle med hitsinglen ‘Go Go With You’, en catchy poplåt som handler om å reise verden rundt med dem man er glade i. Låten har blitt hyllet av One Direction-fans verden over, som først trodde dette var en ny single fra det britiske boybandet.

Mandag 08. september 2014 slapp The Main Level musikkvideoen til sin ferskeste singel; Go Go With You. Etter bare 2 uker har den hele 150 000 views på Youtube.
Musikkvideoen ble etter kort tid lastet opp av One Direction-fans, som trodde Go Go With You var den nye singlen til det britiske boybandet. Denne morsomme misforståelsen var med å skape blest rundt det norske boybandet, og One Direction-fans fra hele verden elsker The Main Level fra Bergen. 

BOYBANDET THE MAIN LEVEL FRA BERGEN SLIPPER SJARMERENDE MUSIKKVIDEO TIL SIN NYESTE SINGLE GO GO WITH YOU. Videoen er spilt inn i en flyhangar på Flesland og et filmstudio i Bergen, og handler om å reise med den man er glad i. Rundt 30 personer har vært involvert og utstyr for over 10 millioner kroner har vært i sving. Teamet har jobbet hardt for å nå målsettingen om å lage den beste musikkvideoen som er produsert i Norge. Videoen er regissert av Mohammed Sarmadawy, som har jobbet mye i LA og har bred erfaring fra både film, reklame og musikkvideo.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

- Tanken var å gjenspeile en del av det vi synger om i låten. Vi fant på mye moro som man kan se i videoen der. På et tidspunkt måtte vi lage romdrakter sammen med manageren vår. De ble utrolig morsom. Hele poenget med den delen er å ha en kontrast til de mer tøffe scenene fra flyplassen. -The Main Level

The Main Level består av Aleksander Instøy, Laurent Kelmehdi og Sander Helmers-Olsen. Allerede etter kort tid har de tre ungguttene opparbeidet seg en stor fansskare rundt i hele verden med over 70 fansider i 30 ulike land. Siden sist har de nå også skaffet seg management i Asia! Fansen, som har gitt seg selv navnet ”Mainers”, ble nylig oppfordret til å sende inn bilder fra sine hjemsteder til bruk i den kommende musikkvideoen. Responsen uteble ikke, og et stort antall foto ble sendt inn og har funnet veien med i videoen.

«Go Go With You» er utgitt på Tune Park Records i Bergen, og er i likhet med førstesingelen «Blackout» skrevet og produsert av Arron&Blue.

The Main Level - Go Go With YouThe Main Level - Go Go With You (Single / Video) - Release 19. August 2014

THE MAIN LEVEL - Norsk boyband klare med ny singel! The Main Level fra Bergen slipper ny radiosingel. “Go Go With You” er en solid og fengende poplåt som handler om å reise verden rundt med dem man er glade i. Bandets første singel ”Blackout” nådde tidligere i år inn på Itunes sin topp 10 liste i Norge, og videoen til låten er en av de mest sette musikkvideoene fra Norge de siste månedene.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

The Main Level - 200

Til den nye singlen «Go Go With You» har The Main Level denne gang slått på stortrommen hva videoproduksjon angår. Innspillingen foregikk over flere dager i en flyhangar på Flesland og i et filmstudio i Bergen. Rundt 30 personer har vært involvert og utstyr for over 10 millioner kroner har vært i sving. Teamet har jobbet hardt for å nå målsettingen om å lage den beste musikkvideoen som er produsert i Norge. Premieren er rett rundt hjørnet.

Reggisør Mohammed Sarmadawy har jobbet mye i Los Angeles og har bred erfaring fra både film, reklame og musikkvideo. Også øvrig crew har god erfaring med store filmproduksjoner, blant annet gjorde de i 2010 den danske filmsuksessen ‘Klovn the Movie’.

The Main Level består av Aleksander Instøy, Laurent Kelmehdi og Sander Helmers-Olsen. Allerede etter kort tid har de tre ungguttene opparbeidet seg en stor fansskare rundt i hele verden med over 70 fansider i 30 ulike land. Fansen, som har gitt seg selv navnet ”Mainers”, ble nylig oppfordret til å sende inn bilder fra sine hjemsteder til bruk i den kommende musikkvideoen. Responsen uteble ikke, og et stort antall foto ble sendt inn og har funnet veien med i videoen.

I likhet med førstesinglen «Blackout» er også «Go Go With You» skrevet og produsert av Arron&Blue, produksjonsduoen som er kjent for å ha laget Timeflies siste singel. Låten nådde Nr 1 på Itunes Pop listen i USA. Arron&Blue har også gjort musikk for blant andre SørAfrikanske KB og Katie Sky fra Storbritannia.

The Main Level er signert på The Tune Park Records med base i Bergen. De har også nylig fått management i Asia.

Tracklist: 01: Go Go With You

Release: 11. April 2014 Sjanger: Pop Label: Tune Park Management

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

The Main Level - BlackoutThe Main Level - Blackout (Single) - Release 29. April 2014

Rydd plass!! Her er Norges nye POP gruppe. Justin Bieber har sine 'Beliebers', Lady GaGa har sine 'Little Monsters' & Isac Elliot har sine 'Ellioteers'. Norske «THE MAIN LEVEL» ligger godt an til å bli det neste store popfenomenet, og deres mange utenlandske fans har allerede gitt seg selv navnet ‘Mainers’. De er 18, 19 og 20 år. Sander Helmers-Olsen, Alexander Instøy og Laurent Kelmendi er tre kompiser fra Bergen som i 2013 dannet popgruppen The Main Level.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

The Main Level - 100

På kort tid har de fått på plass både plateselskap, management og bookingbyrå, og allerede 29. april er ungguttene klare for å slippe sin første offisielle singel «Blackout».

Den talentfulle pop-trioen har det siste halvåret foret internett med et solid knippe musikkvideoer hvor de gjør cover-låter av artister som Katy Perry og Justin Bieber. På kort tid er videoene til The Main Level sett av over en halv million mennesker på Youtube, noe som mildt sagt er imponerende.

The Main Level har fått mange fans over hele verden, og det uten å ha sluppet en eneste offisiell låt. Sander, Alex og Laurent tar godt vare på sine ‘Mainers’ og har brukt sosiale medier aktivt for å nå ut. Dette har på kort tid gjort dem til pop-idoler på tvers av en hel verden, og vi ser allerede hysteriet ta form. Fansider er opprettet i over 30 land, blant dem USA, Brasil, Tyskland, Portugal, Mexico, Tyrkia og Storbritannia.

Med sin brede appell, et åpenbart talent og en enorm sjarme, er det liten tvil om at The Main Level fort kan bli en ny norsk eksportvare. Plateselskapet, The Tune Park Records ser et enormt potensiale i gruppen og har store forventninger.

«Vi har en drøm om å lykkes både nasjonalt og internasjonalt, og vi kommer til å jobbe hardt for å nå det målet. Vi er privilegerte som har fått denne muligheten og kommer til å gjøre hva vi kan for å følge drømmen vår» - The Main Level

"Blackout" slippes 29. april og er skrevet og produsert av Arron & Blue.

Management: Tune Park Management – Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Tlf: 92650526 || Pressekontakt: Ronnie Klaussen – Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Tlf: 408 53 248 || Booking: Artistpartner v/Svein Bye – Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Tlf: 906 01 595 ||

Tracklist: 01: Blackout

Release: 29. April 2014 Sjanger: Pop Label: Tune Park Management

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Del denne artikkelen med andre:

mic

Våre Programledere: mer...

Du er her: Du er her: Nyheter The Main Level - My Girl (Single / Musikkvideo) / The Main Level - Lost Right Here (Single / Video) / The Main Level - Go Go With You (Single / Video) / The Main Level - Blackout (Single)